Mor Sebastià Montraveta, pare de l’escoltisme a Gironella

Aquest cap de setmana ha mort Sebastià Montraveta, considerat el pare de l’escoltisme a Gironella. Montraveta ha mort als 92 anys i la seva pèrdua no ha tardat en fer-se visible a les xarxes socials.

Una prova irrefutable que confirma la importància de Montraveta per a l’escoltisme gironellenc és que l’agrupació escolta del municipi fa anys que porta el seu nom. En honor a la seva figura, l’agrupació ha animat a totes les persones implicades en El Cau que pengin els seus fulards i camises al balcó.

A banda, aquest mateix dilluns, 11 de maig, a les 7 de la tarda, s’ha organitzat una cantada d’arrels des dels balcons de Gironella, també en honor a Montraveta. La cantada també es podrà seguir en directe a través de l’Instagram de l’Agrupament Escolta i Guia Sebastià Montraveta.

WhatsApp Image 2020-05-10 at 22.28.44