Tercer dia sense defuncions per Covid-19 a l’hospital, mentre els ingressats baixen fins a 25

L’Hospital Sant Bernabé de Berga25 persones ingressades després d’haver donat positiu a la prova del Covid-19. Són tres menys que ahir. En la darrera setmana la xifra d’ingressats s’ha reduït a gairebé la meitat: dels 47 que hi havia diumenge passat s’ha passat als 25 actuals.

En les últimes hores tampoc hi ha defuncions, per tercer dia consecutiu. Des de l’inici del brot, han mort 40 persones a l’hospital Sant Bernabé a causa de la pandèmia. Entre ahir i avui s’han donat dues altes a pacients que estaven ingressats al centre.

Pel que fa als professionals, la xifra de contagis acumulats segueix frenada a 60. Des d’abans de Sant Jordi que no hi ha nous casos positius entre el personal. Això ha permès que a dia d’avui gairebé tots els treballadors que han passat el virus ja hagin donat negatiu a la prova. Ara bé, no tots s’han pogut reincorporar ja que, en alguns casos, la recuperació s’allargarà un temps.

X