China Market

Salut, Berga

L’hospital de Berga té 24 pacients amb diagnòstic Covid-19, però confirma que entre ells només hi ha 10 positius

L’hospital de Berga té 24 pacients amb diagnòstic Covid-19, però confirma que entre ells només hi ha 10 positius

L’hospital de Berga té 24 pacients ingressats amb diagnòstic de Covid-19, però entre aquests només hi ha 10 casos positius. Tal com va avançar ahir l’Aquí Berguedà, en els últims dies s’han donat nombroses altes i s’han rebut els resultats de diverses proves que han donat negatiu.

En aquests moments, i segons han explicat fonts del centre hospitalari, entre les 24 persones que continuen ingressades amb diagnòstic Covid-19, hi ha 10 pacients positius i 14 persones que, o bé resten a l’espera de rebre el resultat de les proves, o bé eren positius i ja han donat negatiu però segueixen ingressats.

En les últimes hores no hi ha hagut cap nova defunció i s’han donat 2 noves altes a domicili. Pel que fa a professionals, no hi ha hagut canvis respecte les últimes hores. Gairebé tots els professionals que van ser contagiats (60) ja han donat negatiu a la prova. Ara bé, no tots s’han reincorporat perquè en alguns casos la recuperació serà més llarga.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris