El Covid-19 a l’hospital de Berga: queden 9 ingressats amb diagnòstic però, d’aquests, només 2 són positius

L’hospital Sant Bernabé de Berga té 9 persones ingressades amb diagnòstic Covid-19, segons les dades que el propi centre ha proporcionat aquest mateix divendres. D’aquests nou pacients, però, només dos continuen havent donat positiu a la darrera prova PCR que se’ls ha fet. La resta, o bé ja han donat negatiu però requereixen seguir ingressats, o bé resten a l’espera de saber el resultat de la prova.

En aquesta darrera setmana s’han produït dues noves defuncions, que enfilen la xifra de morts totals a causa de la pandèmia fins a 44. La nota positiva és que s’han pogut donar tres noves altes a pacients que estaven ingressats.

Pel que fa als professionals, no s’han produït contagis nous, de manera que la xifra segueix estabilitzada a 60 des de mitjans d’abril. Això sí, aquesta darrera setmana un dels treballadors de baixa ha rebut l’alta i s’ha pogut reincorporar a l’equip de l’hospital.

X