Salut, Patum, PLAY

“No necessitem més aplaudiments, sinó col·laboració”, el colpidor vídeo del personal de l’hospital de Berga

“No necessitem més aplaudiments, sinó col·laboració”, el colpidor vídeo del personal de l’hospital de Berga

“No necessitem més aplaudiments, sinó col·laboració”, el colpidor vídeo del personal de l’hospital de Berga

“De Patums n’hi hauran més”; “no necessitem més aplaudiments, sinó col·laboració”; i “sigues responsable”. Amb aquests tres precs, el personal de l’hospital de Berga ha difós un vídeo adreçat a la ciutadania de Berga, hores després de les nombroses celebracions espontànies que es van produir al carrer aquest dimecres.

Les treballadores mostren al vídeo les mesures que han de prendre per evitar la propagació del virus i demanen empatia i respecte per la seva feina i per la vida de les persones. El relat és colpidor.

Si tens problemes per veure’l, fes clic AQUÍ.

celebracions espontànies Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé Patum patum confinada

Estic amb tu

Comentaris