China Market

Especial

Elements, un projecte del Berguedà que busca l’equilibri emocional combinant teràpies naturals

Elements, un projecte del Berguedà que busca l’equilibri emocional combinant teràpies naturals

Estàs col·lapsat? No saps cap on avançar? Has patit una pèrdua i no saps com superar-la? La teràpia natural pot ser la solució!

El berguedà Julià Ribera fa 15 anys que s’hi dedica i ara està decidit a llançar el seu projecte: ELEMENTS. Es tracta d’una teràpia de tres sessions que es basen en una premissa: cada òrgan és una emoció i l’objectiu és equilibrar la part espiritual i la part material de cada òrgan del cos per aconseguir l’estabilitat emocional.

El mestre del Julià ha estat el seu pare, el Pere. Tots dos treballen a Quirobell i, de fet, la teràpia floral que ha creat el pare, les Flors del Berguedà, són una de les eines que el Julià utilitza a les seves sessions. La teràpia es centra en els quatre elements: terra, foc, aire i aigua. El foc és el quiromassatge; l’aire és el reiki o, el que és el mateix, l’equilibri dels chakras de tot el cos; l’aigua són les Flors del Berguedà; i la terra és la reflexologia podal, ja que “a través dels peus podem detectar l’estat de cada òrgan i podem acabar-los equilibrant”.

El Julià explica que el confinament ha provocat que molta gent tingui la por a dins del cos. La detecta en almenys un 70% de les persones que tracta. Per tractar-la, busca l’origen dels problemes per, així, poder trobar la flor idònia per equilibrar el cos i superar els dubtes.

La teràpia del Julià dura tres setmanes. Entre la primera i la segona sessió hi ha una setmana de marge; i entre la segona i la tercera, dues. L’objectiu final és que el pacient sigui autònom i capaç de superar els seus problemes, eliminant els dubtes interiors: “No sol fallar. L’equilibri et permet tirar endavant i ser més present en l’ara”.

Per a més informació:

617 384 904 (Julià Ribera)

C/Pere II, 13 – BERGA / 93 187 06 53

C/Major, 12 – PUIG-REIG / 93 838 03 37

Article patrocinat elements Julià Ribera

Estic amb tu

Comentaris