Elements, un projecte del Berguedà que busca l’equilibri emocional combinant teràpies naturals

Estàs col·lapsat? No saps cap on avançar? Has patit una pèrdua i no saps com superar-la? La teràpia natural pot ser la solució!

El berguedà Julià Ribera fa 15 anys que s’hi dedica i ara està decidit a llançar el seu projecte: ELEMENTS. Es tracta d’una teràpia de tres sessions que es basen en una premissa: cada òrgan és una emoció i l’objectiu és equilibrar la part espiritual i la part material de cada òrgan del cos per aconseguir l’estabilitat emocional.

El mestre del Julià ha estat el seu pare, el Pere. Tots dos treballen a Quirobell i, de fet, la teràpia floral que ha creat el pare, les Flors del Berguedà, són una de les eines que el Julià utilitza a les seves sessions. La teràpia es centra en els quatre elements: terra, foc, aire i aigua. El foc és el quiromassatge; l’aire és el reiki o, el que és el mateix, l’equilibri dels chakras de tot el cos; l’aigua són les Flors del Berguedà; i la terra és la reflexologia podal, ja que “a través dels peus podem detectar l’estat de cada òrgan i podem acabar-los equilibrant”.

El Julià explica que el confinament ha provocat que molta gent tingui la por a dins del cos. La detecta en almenys un 70% de les persones que tracta. Per tractar-la, busca l’origen dels problemes per, així, poder trobar la flor idònia per equilibrar el cos i superar els dubtes.

La teràpia del Julià dura tres setmanes. Entre la primera i la segona sessió hi ha una setmana de marge; i entre la segona i la tercera, dues. L’objectiu final és que el pacient sigui autònom i capaç de superar els seus problemes, eliminant els dubtes interiors: “No sol fallar. L’equilibri et permet tirar endavant i ser més present en l’ara”.

Per a més informació:

617 384 904 (Julià Ribera)

C/Pere II, 13 – BERGA / 93 187 06 53

C/Major, 12 – PUIG-REIG / 93 838 03 37

X