Els Mossos posen 13 denúncies més a la riera de Merlès i aixequen quatre actes de prohibició de bany

Continuen les denúncies a la riera de Merlès. Els Mossos d’Esquadra n’han posat 13 més aquesta última setmana: 4, de trànsit; i 9, d’accés motoritzat al medi natural. A banda, s’han aixecat quatre actes de prohibició de bany a l’entorn de la riera. Són dades del 6 al 12 de juliol facilitades pels Mossos d’Esquadra.

Els  agents de la URMA Unitat Regional de Medi Ambient juntament amb els agents de la Comissaria del Berguedà, estant duent a terme  un dispositiu per controlar la massificació de persones a la zona de la Riera de Merlès i controlar les infraccions de la normativa vigent.

Aquest estiu, per primera vegada, els ajuntaments han prohibit el bany a la riera, davant la impossibilitat de controlar-ho i vetllar pel compliment de les restriccions post-pandèmia. A banda, s’han habilitat aparcaments a l’entorn de la riera per evitar l’estacionament incorrecte de vehicles.

cotxe

X