Horrorland anuncia que torna per Halloween amb aforament “molt limitat” i mesures especials

Torna Horrorland. L’edició del 2020 trontollava des del moment en què va esclatar la pandèmia, però els organitzadors ja han anunciat que, si no hi ha contratemps, el proper Halloween hi tornarà a haver un parc del terror als peus de l’antiga central tèrmica de Cercs.

El parc preveu obrir portes amb un aforament “molt limitat” i amb mesures especials per garantir la màxima seguretat. En les dues primeres edicions, més de 20.000 persones d’arreu del planeta van passar pel Berguedà per tastar les atraccions del parc. Aquest 2020 possiblement seran menys, perquè s’haurà d’acotar molt més el nombre d’entrades a la venda. Unes entrades, per cert, que sortiran a la venda la setmana vinent: el 30 de juliol.

¡Este año, VUELVE HORRORLAND!
Mortimer y el resto de criaturas ya ultiman los detalles para volver a sorprenderos este…

Posted by Horrorland Park on Dijous, 23 de juliol de 2020