L’hospital de Berga té dos pacients ingressats per coronavirus, però tots dos ja han donat negatiu

L’Hospital Sant Bernabé de Bergados pacients ingressats per coronavirus, però tots dos han donat negatiu a la darrer PCR que se’ls ha fet. La setmana passada eren tres, però un d’ells ja ha rebut l’alta.

En l’última setmana, a banda d’aquesta alta, no hi ha hagut cap defunció ni s’han produït contagis entre els treballadors de l’hospital.

Mentrestant, Catalunya suma 1.070 nous casos confirmats per PCR i en registra un total de 96.614 d’acumulats en totes les proves, segons les últimes dades del Departament de Salut. Per zones, Barcelona i l’àrea metropolitana sumen 774 nous casos i la regió de Lleida, 159. Pel que fa a les morts, n’hi ha hagut 10 més i la xifra total s’enfila fins a 12.726.

X