Gironella viurà una Festa Major de format reduït

Gironella ja ho té pràcticament tot a punt per celebrar una nova Festa Major. Enguany, però, serà en un format i unes característiques especials per tal de complir amb els protocols i mesures de seguretat per la pandèmia del coronavirus. Això sí, mantenint l’essència que ha acompanyat la festa durant els últims anys.

La principal novetat serà la durada de la festa Major, ja que aquest any serà de només tres dies: el 14, 15 i 16 d’agost. A més, tret d’alguns actes i activitats concretes, pràcticament tot el bloc central de la celebració es concentrarà a la Plaça de l’Estació, on també hi haurà un Vermusic XXL. L’activitat arrancarà divendres a les 19.00h i s’allargarà fins diumenge a la nit. Els caps de cartell seran Suu, Hotel Cochambre, l’Orquestra Venus i el grup infantil Xiula. A través d’aquest enllaç es pot consultar tota la programació de la Festa Major.

Per tal de complir amb les mesures de seguretat el públic es repartirà en taules de 2, 4, 8 o 10 persones, i les entrades valdran 2 o 3 euros per cadira en funció del concert, però s’hauran d’adquirir taules senceres. També s’ubicaran dispensadors de gel hidroalcohòlic, serà obligatori l’ús de mascareta i sotmetre’s a la presa de temperatura per accedir a l’espai.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, ha explicat que per tal que tots els ciutadans del municipi puguin gaudir de la Festa Major el proper dilluns 10 i dimarts 11 es farà una venda exclusiva per a persones empadronades a Gironella al Local del Blat de 9.00h a 13.00h i de 18.00h a 20.00h. Per poder adquirir l’entrada serà necessari portar el DNI i una targeta de crèdit/dèbit. Les taules restants es posaran a la venda dimecres a les 8.00h a la pàgina web gironella.cat/festamajor i a l’APP de Gironella. Les entrades comprades són vàlides per l’espectacle indicat, ja que després de cada actuació es buidarà el recinte i el consistori farà la neteja i desinfecció de l’espai.

 

X