L’hospital de Berga només té un pacient ingressat per coronavirus

L’Hospital Sant Bernabé de Berga només compta a dia d’avui amb un pacient ingressat amb una PCR positiva de coronavirus. En l’última setmana el centre ha donat l’alta a dos persones, que ja fa dies que van donar negatiu a la darrera prova PCR que se’ls va realitzar.

En canvi, la nota negativa a la comarca respecte a l’evolució de la pandèmia és que en la darrera setmana -del 28 de juliol al 3 d’agost ja que les dades dels últims 3 dies són sempre poc consistents- el risc de rebrot ha augmentat considerablement fins a 90,24, ja que s’han registrat deu nous contagis. Tot i que en una comarca poc poblada com el Berguedà l’índex de rebrot sempre s’ha d’agafar amb pinces, el cert és que es tracta de la xifra més alta de positius des de la primera setmana de juny, en ple desconfinament.

X