Teatre Hivern 2021

Berga

Un camió s’estampa contra el bar Pica Pica de Berga

Un camió s’estampa contra el bar Pica Pica de Berga
El camió, a l'interior de la terrassa. TONI VIDAL FERNÁNDEZ

Un camió ha xocat a primera hora del matí d’aquest dimecres contra la terrassa del Bar Pica Pica de Berga, al carrer Pere Coma. Segons fons de l’establiment, el vehicle hauria quedat desfrenat i la inclinació del carrer ha provocat que piqués, i fins i tot, entrés en la pròpia terrassa.

No obstant, més enllà dels danys materials del camió, no s’ha hagut de lamentar cap ferit ja que en aquells moments el bar encara estava tancat i el conductor del vehicle no es trobava en el seu interior. Tot i això, sí que ha estat necessària l’assistència d’una grua per treure el camió de la terrassa.

 

bar Pica Pica Berga Camió xoca

Estic amb tu

Comentaris