Berga també ajorna la mostra teatral d’estiu per la previsió de pluges

Berga ha decidit en les últimes hores suspendre la mostra estival d’arts escènques “El Forn” prevista per aquest cap de setmana al Parc del Lledó. Les adverses condicions meteorològiques que s’esperen de cara als propers dies han obligat el consistori a ajornar una nova activitat, després que ahir també s’anunciés que les parades exteriors de BergaComercial es posposen fins al cap de setmana següent.

La regidora de Cultura de l’Ajutament de Berga, Roser Valverde, ha assegurat a l’Aquí Berguedà que per la idosincràsia del festival, que consta de diferents píndoles de microteatre, “no tindria sentit celebrar-lo en un espai gran i tancat com el teatre municipal“. Valverde assenyala que la idea és que “el públic es pugui anar movent” i que per les condicions sanitàries també és preferible fer-ho en un lloc obert. La mostra queda ara ajornada “sine die” en funció de la disponibilitat de les entitats, tot i que la regidora de Cultura ha explicat que “la intenció és celebrar-la el més aviat possible, al mes de setembre o octubre“.