L’ANC de Berga proposa suspendre l’acte de l’11 de setembre al Berguedà “per responsabilitat amb la salut pública”

L’Assemblea Nacional Catalana ha proposat suspendre l’acte de l’11 de Setembre al Berguedà. Després d’una reunió on s’ha debatut la conveniència de fer-lo o no a causa de la pandèmia, l’ANC de Berga ha acordar cancel·lar-lo “per responsabilitat amb la salut pública”.

Entre aquest dimecres i dijous, l’ANC de Berga consultarà a la resta de territorials de la comarca perquè ratifiquin la votació. Aquest dijous estava prevista la roda de premsa per presentar l’acte, però l’Assemblea l’ha ajornat fins que les territorials de la comarca decideixin què fan de manera definitiva.

L’ANC prepara 90 punts per manifestar-se el proper 11 de setembre a tot Catalunya. Des de fa setmanes, la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie insisteix que les mobilitzacions seran segures i s’hi respectaran les mesures per combatre la Covid-19. Tot això, mentre el Govern demana un esforç a tota la ciutadania fins a mitjans de setembre, per garantir que la tornada a l’escola sigui en les millors condicions possibles. Aquesta dicotomia fa que moltes mobilitzacions, com la del Berguedà, estiguin en un mar de dubtes.

X