Horrorland exhaureix totes les entrades per la seva tercera edició, que comença el 23 d’octubre a Cercs

Horrorland obrirà les seves portes per tercer any consecutiu el proper 23 d’octubre en el marc d’una temporada atípica, marcada per la pandèmia. El parc del terror de Cercs tindrà com a principal objectiu garantir en tot moment la seguretat dels visitants i treballadors respecte la pandèmia del Covid-19.

Les entrades per aquesta nova temporada es van posar a la venda l’última setmana de juliol i en dos mesos ja s’han esgotat totes. Els seus organitzadors han agraït a través de les xarxes socials la bona predisposició i confiança de tots els visitants, la majoria públic fidel, que tot i les circumstàncies actuals han apostat per mantenir viu el parc inaugurat ara fa tres anys.

Entrades per grups o unitats familiars

Durant aquestes últimes setmanes el complex d’oci ha estat treballant de valent per poder adaptar les atraccions i instal·lacions a la nova normalitat condicionada per l’actual pandèmia. Tots els treballadors del parc rebran al llarg dels propers dies la formació adequada per tal de poder complir els requeriments sanitaris actuals i poder oferir una experiència segura a tots els visitants.

Paral·lelament, aquest any el parc també ha reduït el seu aforament al 50%, ha establert un sistema de venda d’entrades per grups/unitats familiars i ha clausurat aquelles atraccions on intervenia el contacte físic directe entre actors i visitants. Un total de 20 dispensadors de gel hidroalcohòlic, la senyalització de tots els vials i accessos i l’ús de la mascareta obligatòria complementen el seguit de normes i pautes que garantiran un parc segur.

Mesures de seguretat per aquesta temporada:

✓ S’ha limitat l’aforament del parc al 50% per garantir en tot moment la distància de seguretat

✓ La totalitat del grup o nucli familiar haurà d’entrar conjuntament a la mateix atracció

✓ S’han instal•lat gels hidroalcohòlics a totes les instal•lacions del complex d’oci

✓ L’ús de la mascareta serà obligatori a tot el recinte.

✓ S’han adaptat els aforaments i emplaçaments dels espectacles per adaptar-los a la nova normalitat

✓ Es delimitaran els fluxos de circulació a dins del parc.

Noves atraccions i nous espectacles

El complex, reconegut com a millor Scream Park d’Europa, oferirà a part de la seva oferta habitual dues atraccions noves, que se sumen a les 8 ja existents, i nous espectacles de carrer. La principal novetat serà una Haunted House (casa del terror) de temàtica Nadalenca. Un recorregut que ens conduirà per diferents paisatges i escenes pròpies d’aquesta festivitat vista des d’una perspectiva fosca i macabra. S’afegeix a aquesta novetat la versió 2.0 de Zombie Killer, un nou format molt més dinàmic i adrenalínic, on els participants viuran en primera persona un atac Zombie.

X