El Consell vol que la deixalleria mòbil passi més sovint als pobles del Berguedà on hi ha el porta a porta

El Consell Comarcal del Berguedà vol que la deixalleria mòbil passi més sovint pels pobles de la comarca i, especialment, en aquells on el sistema de recollida de residus és el porta a porta. Aviat hi haurà el concurs de deixalleries fixes, deixalleria mòbil i voluminosos, i el Consell ho vol aprofitar per exigir una millora dels serveis actuals.

En concret, vol que l’empresa o les empreses que assumeixin l’encàrrec ampliï l’horari de la deixalleria de Berga, augmentin la freqüència de la deixalleria mòbil als pobles de la comarca i ofereixin el servei de voluminosos a demanda de forma més àgil, ràpida i eficient. El concurs és reservat a centres especials de treball, és a dir, que només hi podran optar empreses implicades en la inserció de persones amb discapacitats.

Tot plegat ho han anunciat aquest dijous al matí en roda de premsa el president del Consell, Josep Lara, i el conseller de Medi Ambient, Vicenç Linares. Ho han fet aprofitant el final de l’onzena ampliació de l’abocador comarcal de Font Ollera. Amb aquesta ampliació, segons l’estimació del Consell, l’abocador allarga la seva vida útil 2 anys i 4 mesos.

X