El Consell Comarcal busca un bidell, un peó de brigada i un auxiliar administratiu

El Consell Comarcal del Berguedà vol contractar tres persones per un període de 9 mesos. Les contractacions pretenen pal·liar els efectes de la pandèmia i busquen tres perfils molt concrets: un bidell, un peó de brigada (perfil de paleta) i un auxiliar administratiu/va.

Les persones que vulguin optar a la feina de bidell o peó de brigada han de complir tres requisits. El primer és haver estat, com a mínim, 6 mesos a l’atur durant el darrer any i mig. El segon és estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO). I el tercer és que no siguin preceptores de prestació per desocupació subsidi d’ajuts o, per contra, destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC).

Pel que fa a l’oferta d’auxiliar administrativa, cal complir un únic requisit: estar inscrita al SOC com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) a partir del 16 de març d’aquest any. És a dir, haver perdut la feina en algun moment des de l’esclat de la pandèmia i el decret de l’estat d’alarma.

En la selecció de les tres persones que ocuparan els llocs de treball, tindran prioritat les dones, les persones majors de 45 anys i les persones que tinguin reconegut grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Les persones interessades que compleixin els requisits s’han d’adreçar a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà abans del 13 de novembre i entregar la següent documentació:

  • Curriculum Vitae actualitzat
  • Fotocòpia del DNI / NIE
  • Fotocòpia de la Vida Laboral actualitzada

L’entrega de la documentació no permet accedir directament en el procés de selecció, ja que haurà de ser comprovada prèviament pel SOC per verificar que es compleixen els requisits d’accés.

A banda de la contractació de persones en situació de risc o que s’han quedat sense feina a conseqüència de la COVID-19, el Consell també està accelerant el pagament als ajuntaments de les prestacions socials d’urgència. I també, arran de la crisi provocada per la COVID-19, l’ens comarcal està accelerant els pagaments a proveïdors i està finançant noves necessitats socials.

X