La importància de tenir un bon advocat especialitzat en Dret de Família

A l’hora de fer front a algun tipus de problema judicial, especialment quan es tracta d’una cosa tan important per al nostre futur com és el Dret Familiar i tot el relacionat amb aquest àmbit, el millor és poder comptar sempre amb els serveis d’un bon advocat especialitzat en la matèria. D’aquesta manera, podrem tenir la seguretat que el nostre cas es trobarà en les millors mans, i les nostres possibilitats de tenir una sentència adequada i favorable augmentaran exponencialment.

Els problemes legals i judicials són un dels maldecaps més grans que ens podem trobar, sobretot quan poden ser realment decisius per al nostre futur i el de les persones que més ens importen. Aquestes situacions són especialment complicades quan ens enfrontem en l’àmbit del Dret de Família, per exemple, una separació matrimonial, la custòdia dels fills o pensions alimentàries, només per enumerar alguns dels casos més comuns actualment. En cas de trobar-nos davant d’una d’aquestes situacions judicials, el millor és comptar sempre amb els serveis d’un advocat professional que ens pugui ajudar a enfrontar-nos a aquest tipus de processos i així poder obtenir els resultats més favorables per a la nostra causa.

En especial, és important tenir en compte que en tots aquests casos relacionats amb el Dret Familiar, el més òptim serà tenir al nostre costat un advocat especialitzat en aquest tipus de casos que compti amb l’experiència necessària per saber quines són les eines i procediments més eficaços per aconseguir l’èxit en la nostra situació particular. A continuació coneixerem una mica més sobre aquest tema tan important per al nostre futur, així com quins són tots els avantatges que podem obtenir tenint al nostre costat advocats de família professionals de la millor qualitat que ens ofereixin les garanties més grans possibles a l’hora de dur a terme tots els nostres processos judicials en aquest àmbit en concret.

Dret de família

Una branca del Dret realment important és la de la família, degut a totes les repercussions que poden tenir sobre la vida d’una persona i de la resta de membres de la seva família. Per això a l’hora d’enfrontar-se amb cap tipus de problema judicial relacionat amb aquest àmbit, la millor recomanació que podem seguir és comptar amb un advocat professional especialitzat en Dret de Família amb prou anys d’experiència treballant en aquest tipus de casos en particular. D’aquesta manera, tindrem al nostre costat un expert en aquest camp que sabrà a la perfecció de quina forma actuar en el nostre cas particular per obtenir els resultats més favorables possibles. Així com quins seran els terminis que haurem de complir, els documents que haurem de presentar, els acords als que podrem arribar, etc.

Per exemple, algunes d eles principals àrees d’acció en les què un advocat especialitzat en Dret de Família es pot ajudar, són les separacions i divorcis matrimonials, tant si són de mutu acord com contenciosos, les reclamacions de filiació, les capitulacions matrimonials o tot el relacionat amb l’establiment del règim econòmic matrimonial. A més a més, un advocat especialitzat en la matèria també ens pot ajudar a realitzar el procediment de parella; així com tot el que tingui a veure amb la custòdia i tutela dels fills o de les pensions alimentàries i compensatòries. Per últim, també cal destacar els pactes successoris, les reclamacions legítimes, etc. Sigui quin sigui el problema familiar que tinguem, comptar amb un advocat professional sempre serà la nostra millor opció per aconseguir els resultats desitjats.

Experiència amb la llei

Un altre avantatge realment interessant que val la pena tenir en compte a l’hora de contractar els serveis d’un advocat professional especialitzat en Dret de Família és que es tracta d’un expert en la matèria que està sempre assabentat de les darreres modificacions i actualitzacions en matèria legal. Un aspecte que és realment important degut a que les lleis canvien constantment i apareixen moltes actualitzacions i modificacions amb el pas dels anys, que s’han de conèixer a la perfecció per poder dur a terme els casos de la forma més òptima possible.

Un exemple molt concret, i que afecta a tot l’àmbit del Dret Familiar a Catalunya, és la coneguda Llei 25/2010 del 29 de juliol, del llibre segon del Codi Civil de Catalunya, relacionat amb la persona i la família, una nova normativa que es troba actualment en vigor i que convé tenir en compte, ja que ha modificat alguns punts importants en processos relatius a assumptes familiars a la comunitat autònoma. Tenir a la nostra vora un bon professional en la matèria significa poder tenir amb la seguretat de disposar d’un advocat de qualitat que coneixerà a la perfecció aquestes actualitzacions i que sabrà com aplicar-les de la manera que resulti més convenient per als casos de cadascun dels seus clients.

Amb totes aquestes característiques i avantatges que acabem de comentar, afrontar els nostres processos legals i judicials en l’àmbit del Dret de Família pot ser realment senzill si comptes amb l’ajuda d’un advocat professional de qualitat especialitzat en aquest camp. D’aquesta manera podrem tenir un control més gran sobre aquest tipus de casos tan importants per al nostre futur i per al dels nostres éssers estimats, comptant amb unes bones garanties d’èxit que ens aportaran tranquil·litat a l’hora d’enfrontar-nos a aquesta classe de processos.

X