Mor un esquiador berguedà en caure per un precipici a la Costa Cabirolera de la serra del Cadí

Mor un esquiador berguedà a la Costa Cabirolera de la serra del Cadí. El seu cos va ser localitzat al fons d’un precipici de difícil accés després d’hores de recerca. Els Bombers van rebre l’avís a les 15.32, després que l’home hagués sortit a fer esquí de muntanya i no tornés a l’hora prevista. La víctima és Lluís Canals Canudas, conegut en el món tuitaire per ser el gestor del compte ‘Educa’m Berguedà’, dedicat a fixar-se en les muntanyes i el paisatge de la comarca.

En el dispositiu de recerca hi van participar efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), per terra i per aire. També es va activar un equip del Grup Caní de Recerca i efectius de la Unitat d’Intervenció de Muntanya dels Mossos d’Esquadra.

Després de descartar que el vehicle del desaparegut es trobés al pàrquing del Pedraforca, es va iniciar la recerca des de l’helicòpter i per terra per les zones on tenia previst anar. A mitja tarda es va localitzar el seu vehicle a la pista del Coll de Bauma i poc després es localitzava el seu cos al fons d’un precipici.

En trobar-se en una zona de difícil accés, a 2.500 metres d’alçada, i sense possibilitat d’activar l’helicòpter per la manca de llum, l’evacuació del cos es va ajornar fins aquest diumenge al matí. Durant la nit, efectius dels Mossos d’Esquadra han estat custodiant la zona.

Des de primera hora d’aquest matí, al zona s’hi ha desplaçat efectius de la UIM i de la unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra, en qualitat de Policia Judicial, per tal de fer l’aixecament del cos.

X