"No pararem fins a trobar els responsables d’aquests actes"

L’Ajuntament de Puig-reig denuncia fermament els actes vandàlics i incívics que es van produir el cap de setmana passat, coincidint amb la Festa Major al poble. Tant la nit de divendres com la de dissabte es van produir danys en mobiliari urbà i públic.
Els principals desperfectes van aparèixer al parc infantil de l’Estació, que precisament es va renovar aquesta primavera, i al nou espai per a autocaravanes, instal·lat fa poques setmanes a l’avinguda 1 d’Octubre.
L’alcalde, Josep Maria Altarriba, ha lamentat els fets i ha assegurat que arribaran fins al final per descobrir qui hi ha darrere: “No pararem fins a trobar a les persones responsables d’aquests actes i per això es necessita la col·laboració de tothom. Demanem qualsevol indici o informació que ens faci arribar a elles”.
L’equip de govern lamenta que es produeixin accions com aquestes, que són minoritàries, però que existeixen i que al final acaben repercutint a tota la població, ja que són espais públics que costen diners a les administracions i, de manera col·lateral, a la ciutadania.

X