L’hospital de Berga no té cap pacient ingressat per coronavirus per primer cop des del setembre

L’Hospital Sant Bernabé de Berga no té cap pacient ingressat per coronavirus per primera vegada des del setembre de l’any passat. El centre no ha hagut d’ingressar cap pacient per Covid-19 al llarg d’aquesta última setmana i l’única persona que seguia ingressada a causa del virus ja ha donat negatiu, però encara no se li ha pogut donar l’alta. D’aquesta manera es mantenen les 438 altes donades des de l’esclat de la pandèmia i les 75 defuncions al centre hospitalari.
Mentrestant, fora de l’hospital, el nombre de nous positius setmanals detectats a la comarca es manté per sota de la vintena. Aquests últims set dies se n’han detectat 18: 11 a Berga, 4 a Puig-reig, 1 a la Nou i 2 a l’Espunyola. Per tant, i per primer cop en mesos, el segon municipi més gran del Berguedà en població, Gironella, no ha registrat cap nou positiu l’última setmana.
 
 
 

X