Runa a Sac - Containers del Berguedà

Alt Berguedà

L’Alt Berguedà recupera la cobertura de matinada, gairebé 48 hores després de l’avaria a la xarxa de Movistar

L’Alt Berguedà recupera la cobertura de matinada, gairebé 48 hores després de l’avaria a la xarxa de Movistar
Les botigues de l'Alt Berguedà han viscut més de 40 hores horroroses, per l'avaria de Movistar. ESTEFANIA ESCOLÀ / ACN

Resolta l’avaria a la xarxa de Movistar que dona cobertura a l’Alt Berguedà. Bona part del nord de la comarca ha hagut de passar més de 40 hores sense cobertura per poder trucar ni connectar-se a internet, per una avaria que fins i tot ha obligat negocis a aturar la seva activitat. Els problemes de cobertura es van notar a la zona de Guardiola, Bagà i la Pobla de Lillet, però també a la Vall del Pedraforca, a Gósol, Saldes i Vallcebre.

L’avaria es va produir a última hora del matí de dimarts. Els tècnics de la companyia de telefonia van detectar que calia canviar una peça de l’entramat i així ho van fer, tot i que la peça de recanvi va tardar unes sis hores a arribar a la comarca. La van substituir i va tornar a fallar, de manera que van haver de repetir tot el procés i fins aquesta matinada no s’ha pogut resoldre.

Els negocis i serveis de la zona les han passat magres aquestes últimes hores. A tots aquells que pengen del servei de Movistar se’ls ha fet impossible tramitar accions quotidianes com rebre reserves per telèfon, acceptar pagaments amb targeta de crèdit o, fins i tot, poder tancar la caixa al final de la jornada.

 

 

Alt Berguedà Avaria Movistar

Comentaris