Berga treu a concurs les obres a la teulada del pavelló nou

Ara sí: arriben les obres a la teulada del pavelló nou de Berga. L’Ajuntament ha obert el període de presentació d’ofertes fins al 13 de juliol perquè les empreses interessades a encarregar-se’n presentin candidatura. L’actuació consistirà a canviar parcialment la coberta de xapa actual per una coberta tipus Deck, que millorarà l’eficiència energètica i, sobretot, acabarà amb el problema de les goteres que s’arrossega des de la inauguració de l’edifici, fa més de 20 anys.
En total, l’Ajuntament hi invertirà 197.471,54 euros i es preveu que les obres s’allarguin unes 14 setmanes, un cop comencin. Les obres implicaran canviar l’orientació de les plaques metàl·liques superiors de la teulada actual i substituir la llana de roca que hi ha per una de nova. Sobre les plaques, s’hi posaran panells rígids de llana de roca d’alta densitat i, sobre aquests panells, s’hi afegiran làmines impermeables. La instal·lació no implicarà més càrrega en l’estructura del pavelló i es podrà conservar tant la volumetria com l’estètica de l’edifici.
A més, l’obra no farà que els clubs deixin de jugar en cap moment, de manera que les competicions i els entrenaments podran seguir el seu transcurs habitual malgrat que les obres coincideixin amb l’inici de la temporada.

Presentació d’ofertes

Les persones naturals o jurídiques interessades a concórrer al concurs poden presentar les ofertes fins a les 23:59 h del dimarts, 13 de juliol de 2021.
La presentació serà mitjançant Sobre Digital, que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l’obertura. Les empreses licitadores hauran d’acreditar la seva solvència econòmica, tècnica i professional per optar a la contractació del projecte. Tota la informació sobre el concurs, AQUÍ

X