La quarta edició d’El Forn escalfa motors

Berga celebrarà la quarta edició d’El Forn el 2 i 3 de setembre. La mostra d’estiu dedicada a les arts escèniques al carrer comptarà amb una programació formada per quatre espectacles de diferents disciplines i un taller de formació teatral. Enguany, el festival mantindrà la ubicació del Parc del Lledó per acollir les diferents propostes i també s’incorporarà l’entorn exterior de l’església de Sant Francesc com a escenari de dos dels espectacles programats.
La venda d’entrades es realitzarà 30 minuts abans de l’inici dels espectacles en el mateix emplaçament on es facin les funcions.
 

Dues propostes a càrrec de La Farsa

L’Agrupació Teatral La Farsa oferirà dos espectacles de teatre breu dirigits per Angelina Vilella. El primer espectacle serà Minimalari, de Pinto & Chinto, una proposta familiar de contes d’animals. El segon, Mans enlaire, de Ramon Folch i Camarasa, un muntatge farcit d’humor i embolics protagonitzat per tres lladres no gaire espavilats, unes nenes molt entremaliades, uns marquesos adinerats i una miss anglesa molt especial.
L’entrada conjunta per veure les dues propostes costarà 5 €, i gratuïta pels infants fins a 5 anys. Els espectacles es faran el dijous, 2 de setembre, davant de l’església de Sant Francesc (18 h) i la durada aproximada serà de 50 minuts entre les dues obres.
 

Tècniques de circ, ritme de carrer i humor

Circ Vermut presentarà l’espectacle Absurd que es farà el dijous, 2 de setembre, a l’amfiteatre del Parc del Lledó, a les 20 h. L’espectacle s’adreça a tots els públics i tindrà una durada de 55 minuts. L’entrada costarà 5 € i serà gratuïta pels infants fins a 5 anys.
 

Viatge tragicòmic als intestins de l’estat del benestar

Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga s’endinsen en un viatge tragicòmic als intestins de l’estat del benestar i les seves flatulències de la mà d’una treballadora social al llindar de l’abisme professional i personal. L’obra és crítica i, sobretot, autocrítica sobre el present que estem construint entre tots i totes. Es farà el divendres, 3 de setembre, a l’amfiteatre del Parc del Lledó, a les 21 h i tindrà una durada de 60 minuts. L’espectacle s’adreça a públic a partir de 16 anys i l’entrada tindrà un preu de 5 €.
 

Taller de moviment teatral

 
El festival d’arts escèniques també inclourà una proposta formativa amb l’actriu i directora de la companyia Tràfec Teatre, Lydia Canals. Es tracta d’un taller per a persones majors de 16 anys, que consistirà en treballar el moviment i la tècnica teatral. Es portarà a terme el divendres, 3 de setembre, a l’amfiteatre del Parc del Lledó, de 16:30 a 19:30 h. Les places són limitades i per participar-hi, caldrà inscriure’s a través de l’adreça de correu electrònic lydiaco@gmail.com o el telèfon 625 969 377. El taller tindrà un cost de 10 €.

X