Busquen un home de 55 anys de Vallcebre des de dissabte

Els Mossos han confirmat que durant les més de 48 hores que fa que el busquen, només s'ha pogut localitzar el seu vehicle en una zona boscosa

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers busquen un veí de Vallcebre de 55 anys des de dissabte. L’última vegada que se’l va veure va ser a Vallcebre, dissabte, a les 7 del matí. Es diu Pere, és de complexió prima i dissabte a primera hora duia pantalons grisos, samarreta negra i jaqueta negra.

Fonts dels Mossos han confirmat a l’Aquí Berguedà que durant les més de 48 hores que fa que busquen el Pere, només s’ha pogut localitzar el seu vehicle. El van trobar a la zona del raval del Portet, una zona de muntanya de Vallcebre amb poques cases i amb força distància entre elles.

La recerca s’ha anat ampliant per tot l’Alt Berguedà amb el pas dels dies. En aquests moments, Mossos i Bombers hi centren tots els esforços. A la zona hi ha unitats terrestres de tots dos cossos, també dotacions aèries sobrevolant el territori, patrulles canines, la unitat de muntanya dels Mossos i els GRAE de Bombers.

X