Troben mort el veí de Vallcebre que buscaven des de feia dues setmanes

Consultades per l'Aquí Berguedà, fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat que fins d'aquí a unes hores no es podrà fer la identificació oficial del cadàver

L’Ajuntament de Vallcebre ha confirmat aquest dijous al vespre que el cadàver localizat en una bassa del municipi és el del Pere. Es tracta del veí del poble a qui buscaven des de feia gairebé dues setmanes. Consultades per l’Aquí Berguedà, fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat que fins d’aquí a unes hores no es podrà fer la identificació oficial del cadàver.

En un comunicat a les xarxes socials, l’Ajuntament lamenta la mort de Junquera i agreixen la tasca dels Bombers, els Mossos “i molt especialment de les persones voluntàries del poble i de municipis veïns”.

La víctima va desaparèixer dissabte 18 de setembre a primera hora del matí. Des d’aleshores, Mossos i Bombers han destinat bona part dels seus efectius en la seva recerca: primer ho van fer a Vallcebre i, amb el pas de les hores, es van desplegar per tot l’Alt Berguedà. Finalment, el cos, sense vida, ha estat localitzat en una bassa del terme municipal de Vallcebre.

X