La Bergamoda 2021: paga 40 euros i gasta’n 48; paga’n 80 i gasta’n 96

La unió de botiguers llança una nova campanya comercial amb la idea d'omplir els carrers fins a última hora el cap de setmana del 16 i el 17 d'octubre

Si compres vals de 40 o 80 euros, els botiguers et regalaran un 20% addicional perquè en puguis gastar 48 o 96, quan passis per caixa. És la Bergamoda 2021 i la unió de botiguers, Bergacomercial, l’ha presentat aquesta setmana.

Els vals de descompte ja es poden comprar al web de l’entitat, però només es podran gastar el cap de setmana del 16 i el 17 d’octubre. Si pagues 40 euros, rebràs dos vals de 24 € per tal que els gastis en dues botigues diferents. Durant tot aquell cap de setmana els aparadors seran al carrer. A més, dissabte, les botigues obriran fins a les 10 de la nit (22 h) i els alumnes de l’Escola de Música de Berga ambientaran els carrers.

Consulta els establiments adherits a la Bergamoda 2021, és a dir, els llocs on podràs gastar els vals que compris prèviament al web de Bergacomercial

La campanya té una dotació pressupostària de 5.500 euros, dels quals 3.000 es destinen a premiar les compres amb el 20% de regal. La unió de botiguers calcula que l’impacte econòmic de la campanya per als establiments serà d’uns 15.000 euros, és a dir que els descomptes atrauran 15.000 euros en compres en el conjunt de les botigues.

La campanya l’ha liderat Bergacomercial amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

X