Els berguedans Lluís Gonfaus i Marc Calmet agafen el timó del Trofeu Català de Resistència de Terra

El tàndem del Berguedà suma 25 punts i assalta el liderat del Trofeu Català de Resistència en categoria sènior

Lluís Gonfaus i Marc Calmet ja manen al Trofeu Català de Resistència de Terra. La parella de berguedans s’ha endut la segona cita del trofeu en categoria sènior, aquest cap de setmana a Santa Eulàlia de Ronçana, i ja lidera la classificació general.

Gonfaus i Calmet ja van formar tàndem en la prova inaugural, a Moià, i van pujar al segon esglaó del podi, a mitjans de maig. En aquella ocasió els germans Vives Calaf els van superar, però aquesta vegada els fins ara líders no han estat a Santa Eulàlia i han obert la porta del liderat a la parella del Berguedà.

Gonfaus i Calmet no han fallat: segons a la general absoluta i primers a la seva categoria (sènior). Només els ha superat la parella júnior formada per Yago Domínguez i Jordi Galera. En sènior, en canvi, han marcat distància respecte als seus perseguidors i, de fet, han aconseguit fer una volta més que els segons classificats i dues més, que els tercers.

Amb aquest resultat, Gonfaus i Calmet sumen 25 punts que s’afegeixen als 20 que ja van aconseguir a Moià. Tot plegat, els col·loca líders del campionat, quan només falten dues proves per a la culminació. El 21 de novembre hi ha la prova de resistència a Els Jutglars (Santa Creu de Jutglar, Olost) i el 5 de desembre, la cita final a Can Taulé (Navàs).

X