Grau Franch renova amb TRRS i debutarà al campionat d’Espanya de trial

El pilot de Gironella, de només 9 anys, debutarà a l'estatal després de quedar tercer a la Copa Catalana de Trial per a Nens

Bones notícies per a Grau Franch. El pilot de Gironella, de només 9 anys, ha renovat la seva vinculació amb la marca TRRS i s’assegura una moto per al campionat d’Espanya de trial. Pilotarà la TRRS One RR 125 cc per participar en l’estatal en categoria juvenil, després d’acabar en tercera posició final a la Copa Catalana de Trial de Nens en categoria Aleví +8 Benzina.

El campionat d’Espanya ja té diverses cites programades per aquest 2022. Segons la Federació Espanyola de Motociclisme (RFME), la primera serà el cap de setmana del 23 i 24 d’abril a Arteixo, a la Corunya. També hi haurà jornada a Camprodon, a Pobladura de las Regueras (Lleó), a Valdemanco (Madrid) i -atenció- a Cal Rosal. De fet, la prova berguedana serà la cloenda del campionat, el 12 i 13 de novembre.

Tota una carrera per fer

A diferència d’altres esports, el motociclisme classifica com a juvenils els pilots que tenen entre 10 i 12 anys. És la categoria on s’arriba quan es completa l’etapa d’aleví i precedeix el salt a cadet (de 12 a 15 anys) i a júnior (a partir de 16).

En l’anunci de la renovació de Franch, la marca TRRS ha destacat que “el trial és un esport apte per a totes les edats i resulta sorprenent veure com des de molt joves es poden adquirir unes grans habilitats que sens dubte proporcionaran un prometedor futur als que s’inicien en aquesta disciplina, ja sigui com a pilots en competició, com a aficionats de cap de setmana, o com a usuaris de qualsevol mena de moto”. En un comunicat, TRRS afirma que “el trial és la base de la tècnica motociclista i proporciona un absolut domini de la motocicleta o de qualsevol altre vehicle tant a l’àmbit esportiu com al dia a dia en la circulació”. I la renovació de Grau Franch n’és una prova més.

X