Per què és popular el microciment decoratiu a les reformes?

Patrocinat

La millora de la decoració als espais és essencial per crear un ambient més agradable, atractiu i elegant. Gràcies al microciment ja és possible tenir un revestiment capaç de crear una estètica única a les parets, terres i fins i tot a mobiliari d’exteriors.

Un revestiment popular

A través d’una empresa de microcemento en Barcelona es pot aprofitar aquest revestiment decoratiu, que destaca per les seves característiques. Es tracta del material més popular a l’hora de decorar un espai, tant per l’exclusivitat dels seus acabats, com per la versatilitat i resistència.

El microciment està format de ciment, resines, additius i pigments minerals, gràcies a això es poden obtenir diferents tonalitats als acabats. A més a més, la seva aplicació artesanal garanteix que l’acabat final sigui únic, no hi haurà dos revestiments iguals.

Quan aconsegueixes resultats més personalitzats, la decoració dels habitatges, locals i negocis és totalment exclusiva. Aquest material també combina amb diversos estils decoratius, com minimalista, rústic, nòrdic o vintage, per exemple. D’aquesta manera és més fàcil crear una decoració i estètica més harmoniosa.

Una característica destacada del revestiment és la continuïtat a la seva superfície, ja que el fet de no tenir juntes, aporta un toc d’elegància als espais, els fa més atractius, inclús ajuda a destacar elements decoratius o mobiliari.

L’empresa experta en l’aplicació del microciment compta amb tota mena de vernissos. D’aquesta manera els usuaris poden triar un acabat diferent per al revestiment decoratiu, com setinat, brillant o mat.

També es pot triar entre una gran varietat de paleta de colors, com blanc, beix, gris o aigua marina, amb aquests pigments les superfícies guanyen més personalitat.

Un altre aspecte destacat que fa que el microciment sigui una solució decorativa molt versàtil, és que permet incrustar altres materials, com fusta, vidre o metalls. En funció de la tècnica d’aplicació, es podran generar efectes estètics al revestiment, com aigua, textures o fum, per exemple.

El revestiment decoratiu es pot aplicar a qualsevol, superfície, ja que gràcies a la seva alta capacitat d’adherència, el microciment no es desprèn de la ceràmica, la fusta, el guix o el morter. Aquesta característica evita que s’hagi de retirar el material vell abans de col·locar-lo, i això pot suposar un gran estalvi als usuaris.

El material és apte per a espais interiors i exteriors, l’empresa escollirà la classe de microciment més adient en funció de l’espai, així garantirà l’eficàcia i durada.

A més a més, es pot aplicar a terres, parets, escales, piscines i fins i tot a mobiliari exterior, ja que s’adapta a qualsevol, superfície.

Altres característiques destacades

El microciment és un material que no només destaca pel seu acabat estètic, sinó que també és popular per altres característiques. La seva resistència és molt alta; la pluja, el sol, el vent o el trànsit no provoquen fissures a la seva superfície, ja que les seves propietats es mantenen perfectament amb el pas del temps.

L’aplicació del material tampoc afecta la càrrega estructural de les superfícies dels edificis o habitatges, ja que el seu gruix és d’entre 2 i 3 mil·límetres.

El manteniment d’aquest revestiment decoratiu és molt senzill, aigua i sabó neutre és suficient per eliminar les taques, la brutícia o la pols de la seva superfície; això facilita el manteniment de l’estètica dels espais.

Aquest material és antilliscant i impermeable, així que és perfecte per col·locar-lo a lavabos o cuines, i a espais exteriors exposats a aigua i humitat. Són característiques que ajuden a millorar la seguretat dels espais, evitant relliscar o caure.

També destaca per la seva bona conductivitat tèrmica, ja que és compatible amb el terra radiant, gràcies a això es pot millorar la climatització de dins dels espais.

La seva aplicació tampoc genera brossa ni obliga a haver de fer grans feines d’obra, ja que l’empresa de microciment ja compta amb les eines i experiència necessària i pot instal·lar el material fàcilment.

X