Denunciat un conductor de 23 anys que circulava begut i sense una roda per la C-16 a Cercs

Circulava en ziga-zagues i a la prova d’alcoholèmia va donar una taxa de 0,72 mg/l

Els Mossos van denunciar penalment aquest diumenge, 27 de febrer, un home, de 23 anys, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària. El van aturar a la C-16, al terme municipal de Cercs, a les set de la tarda, quan un agent fora de servei va veure que el cotxe que conduïa feia ziga-zagues i no portava un dels pneumàtics posteriors.

Ràpidament, l’agent va alertar al 112 perquè una dotació policial l’interceptés, ja que hi havia indicis que el conductor conduïa sota la influència de les begudes alcohòliques.

Poc després una patrulla de Mossos va aturar el vehicle a la cruïlla de la C-16 amb C-26, és a dir, a l’altura del trencant per anar cap a Vilada i Borredà. El conductor mostrava signes evidents de conduir en estat etílic. Quan els agents li  van efectuar la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,72 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

L’home va ser denunciat penalment per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i per conducció temerària.