Segona posició per a Grau Franch en un Trial dels Alfacs passat per aigua

Ha estat segon, després de les dues primeres cites del campionat en què va pujar al primer esglaó del podi. Tot i això, suma 70 punts de 75 possibles i és el líder incontestable de la competició

Grau Franch continua líder de la general de la Copa Catalana de Trial de Nens. Això sí, aquest cap de setmana (i per primer cop aquesta temporada) ha deixat escapar punts. Ha estat segon, després de les dues primeres cites del campionat en què va pujar al primer esglaó del podi. Tot i això, el berguedà suma 70 punts de 75 possibles i és el líder incontestable de la competició, amb 19 punts de marge respecte a Silvestre Ginferrer.

Precisament, Ginferrer ha estat el guanyador d’aquesta tercera jornada de la copa. S’ha disputat sota la pluja als Alfacs, i això ha beneficiat Ginferrer, que per primer cop aquest any s’ha imposat a Franch. El pilot berguedà ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Oriol Guirao ha estat tercer.

A la general, la classificació es comença a dividir i, si no hi ha revifades durant la temporada, tot apunta que el campionat serà cosa de dos. Grau Franch té 70 punts i és primer. Silvestre Ginferrer és segon amb 51. I Oriol Guirao és tercer amb 39 punts i encapçala un grup de sis pilots separats per només 11 punts: són Lluc Gómez (38), Abril Montserrat (30), Pau Giralt (29) i Pau Rafecas (28). Tots ells, això sí, ja són a més de 30 punts de Franch i, tot i que queda molta copa, sembla difícil que puguin lluitar pel títol.

La pròxima cita del campionat serà el 20 de març a Esplugues del Llobregat.

X