Tres setmanes a Avià per votar on s’inverteixen 70.000 euros

Hi ha dotze propostes finalistes. Fins al 24 d'abril es podrà votar a través de l'aplicació mòbil de l'Ajuntament i l'última setmana d'abril, presencialment a les oficines municipals

Els pressupostos participatius 2022 de l’Ajuntament d’Avià han obtingut 12 propostes finalistes que els avianesos i avianeses podran votar per decidir on van a parar els 70.000 euros que el consistori destina enguany a les propostes veïnals. Les 12 propostes han passat a la votació final després del període establert per presentar-les i un filtratge tècnic per escollir les més adients.

L’Ajuntament d’Avià vol agrair la participació dels ciutadans a l’hora de presentar les
propostes. Les propostes finalistes són diverses i tenen una valoració econòmica aproximada. Entre les diferents idees hi ha enquitranar un tros curt de camí direcció a Obiols, instal·lar aparells per fer exercici físic adreçat a adults i gent gran, un punt d’intercanvi de llibres, un punt d’aigua per rentar les bicicletes, renovar la gespa del pati de la classe de P2 de l’escola bressol o la renovació de les cortines de l’escenari de la sala de l’Ateneu.

Amb el mòbil o a l’Ajuntament

Les votacions de les propostes finalistes als pressupostos participatius de 2022 de l’Ajuntament d’Avià es podran fer per dues vies: telemàtica i presencial. De l’11 al 24 d’abril s’obre el període per votar online a través de l’aplicació mòbil de l’Ajuntament d’Avià (Android i iOS).

Per fer-ho, si encara no t’has registrat mai, s’han de seguir seguint els següent passos:

  • Instal·lar l’aplicació al dispositiu mòbil.
  • Anar a les oficines de l’Ajuntament d’Avià amb el vostre DNI i recollir el vostre codi per
    registrar-vos.
  • Entrar a l’apartat “registre” de l’aplicació, escriure el vostre DNI i codi.
  • Entrar a l’apartat “enquestes” i votar un total de 3 propostes.

Per a totes aquelles persones que no els sigui possible votar a través de l’aplicació mòbil, del 25 al 30 d’abril s’obrirà el període per poder votar presencialment a les oficines de l’Ajuntament d’Avià. L’horari habilitat per fer-ho serà de 8 a 15 h.

El consistori destinarà 10.000 euros a propostes de fins a 5.000 euros i 50.000 euros a propostes d’entre 5.001 euros i 20.000 euros. Els 10.000 euros restants seran per als pressupostos participatius infantils i es recolliran les aportacions dels infants del poble.

A la següent taula podreu trobar les 12 propostes finalistes amb una breu descripció i la valoració econòmica aproximada perquè tothom pugui fer la seva votació amb el màxim d’informació possible.

La publicació dels resultats de la votació es faran al mes de maig de 2022. L’Ajuntament d’Avià anima als ciutadans a participar en massa en una nova edició dels
pressupostos participatius.

X