L’equip Visit Gironella guanya la 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls

El tàndem format pel pilot de Balsareny Dani Rabaneda i pel copilot de Berga Manel Fernández Sosa va guanyar tres dels cinc trams del ral·li i resten a l'espera d'una esmena de la federació per ser considerats els vencedors oficials del ral·li

Debut amb nota de l’equip Visit Gironella al campionat de Catalunya de ral·lis en la categoria de rallysprint. El tàndem format pel pilot de Balsareny Dani Rabaneda i el copilot de Berga Manel Fernández Sosa han guanyat el Ral·li Ciutat de Valls, la primera prova que disputen aquesta temporada, i presenten la seva candidatura al títol.

L’equip Visit Gironella, creada amb l’objectiu de promocionar la vila gironellenca, s’ha emportat tres dels cinc trams que formaven el recorregut de la prova. Tot i això, una errada de l’organització ha aixecat molta polseguera i ha farcit de polèmica la carrera: s’havia enquadrat el tàndem Rabaneda-Fernández Sosa en un grup incorrecte i, malgrat haver-se imposat en més de la meitat dels trams, no figuren com els guanyadors oficials del ral·li.

Després d’una sèrie de reclamacions, però, la federació s’ha compromès a esmenar l’errada i, tot i que falta la comunicació definitiva, l’equip Visit Gironella es considera el guanyador de la prova.

Amb aquesta victòria i després d’haver-se endut també el ral·li 2000 Viratges la temporada passada, el tàndem Rabaneda-Fernández Sosa i el seu BMW M3 E36 presenten les seves credencials de cara a la lluita pel títol. La pròxima prova és el Ral·li Empordà, que es disputarà el 28 de maig.

X