Grau Franch, la jove promesa del trial del Berguedà, ja és campió de Catalunya

De les set proves que s'han disputat fins ara a la Copa Catalana de Trial de Nens, Gran Franch n'ha guanyat 5. A les altres dues, ha quedat segon

Grau Franch ja és campió de Catalunya. El pilot berguedà ha fet els deures a Campredó, al Baix Ebre, i acabarà la temporada en primera posició de la general d’Aleví+8 Benzina, passi el que passi a l’última prova (6/11, Penedès).

De les set proves que s’han disputat fins ara a la Copa Catalana de Trial de Nens, Gran Franch n’ha guanyat 5. A les altres dues ha estat segon i, per tant, la dada és esfereïdora: només ha deixat escapar 10 punts, quan només queda una prova per tancar la temporada. Tot plegat fa que lideri la classificació general de manera incontestable, amb 165 punts. El segon classificat és Pau Girat, amb 104, i el tercer, Lluc Gómez, amb 91.

A Campredó, Grau Franch va tornar a ser el millor, per davant de Fèlix Sangra (5è a la general) i Pau Ràfecas (7è).

X