Joan Dausà visita la Llar, abans del concert benèfic que farà a Cercs: “Serà especial”

L'artista ha visitat els usuaris de la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, ha quedat "al·lucinat" amb els detalls de l'entitat i s'ha endut un barret de Patum a casa de regal

Matí entranyable a la Llar Santa Maria de Queralt de Berga. Els usuaris i usuàries del centre han rebut la visita del cantant Joan Dausà, que d’aquí a tres setmanes protagonitzarà un concert al pavelló de Sant Jordi de Cercs i els beneficis que se’n treguin es destinaran íntegrament a la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà.

Dausà ha arribat a la Llar entre confeti, ha presenciat la lectura d’un emotiu text de benvinguda i ha vist com un dels usuaris, Josep Maria Grant, ha interpretat amb el clarinet el tema “Ho tenim tot”. Després ha signat autògrafs i ha visitat les instal·lacions de la Llar. També s’ha entregat a l’artista un barret de la Patum, se li ha explicat que la Llar també organitza la seva Patum i se l’ha convidat a la pròxima edició, el Corpus que ve.

En declaracions davant els mitjans de comunicació, Dausà ha assegurat estar “al·lucinant” i ha encoratjat els berguedans a comprar entrades pel concert: “No sé què poden fer millor que anar a un concert que serà especial”. L’artista ha afegit que “serà el penúltim concert de la gira i que passaran coses especials” i ha avançat que prepara col·laboracions durant l’actuació amb artistes de la zona.

Per la seva banda, la gerent de la Fundació, Ester Comellas, ha afirmat que “és un regal el concert i també ho és que avui hagi pogut visitar-nos”. Comellas ha assegurat que l’entitat té previst destinar els beneficis del concert a la rehabilitació de l’hotel El Blat de Terradelles, on s’està preparant l’obertura d’una llar-residència per cobrir una mancança històrica de la comarca: no hi ha places suficients per atendre persones amb discapacitat intel·lectual.

El concert de Joan Dausà a Cercs serà el 12 de novembre, un dissabte, a les 10 de la nit. Després del concert de Dausà, completarà la nit el grup berguedà Thug Life. Les entrades es poden comprar AQUÍ i costen 20 euros per al públic general i 12, per als menors de 10 anys.