Òmnium encetarà a Berga una ronda de xerrades per reactivar el moviment independentista

El Cinema Catalunya acull dilluns vinent, 28 de novembre, la primera d'aquestes xerrades, amb Quim Forn, Núria Picas, Ferran Canudas i Maria Costa, i amb Xavier Gonzàlez-Costa com a moderador.

Òmnium Cultural enceta un cicle de converses per tot el país amb l’objectiu de reactivar el moviment independentista, i ha escollit Berga per fer la primera. Serà dilluns vinent, 27 de novembre, al Cine Catalunya, a les 7 de la tarda.

A l’acte hi intervindran Quim Forn, membre de la Junta Nacional d’Òmnium; Núria Picas, corredora de muntanya; Ferran Canudas, ambientòleg, soci treballador de l’Arada Creativitat Social i president del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà; i Maria Costa, emprenedora agroalimentària i membre de la junta de l’Associació d’Empresaris del Berguedà. L’escriptor Xavier Gonzàlez-Costa, membre de la junta territorial d’Òmnium, s’encarregarà de moderar la xerrada.

La idea d’Òmnium amb aquestes converses és “apropar-se a diferents veus que treballen des d’àmbits diversos en la construcció d’un país més just i lliure”. Per fer-ho, el cicle de xerrades s’interessarà per la llengua, la cultura i la cohesió social, però també per les entitats del tercer sector, el món empresarial, les entitats juvenils o els sindicats, entre altres.

X