Marea berguedana als podis de la primera prova de la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya

Ot Ferrer aconsegueix la victòria en categoria esprint i el tercer lloc en vertical, mentre que Clàudia Sabata puja al segon esglaó del podi en vertical i al tercer en esprint. Tot, en un cap de setmana a Espot farcit de medalles berguedanes en les categories inferiors

Ot Ferrer tanca la primera prova de la Copa d'Espanya amb un primer lloc i un tercer. XAVI PALAHÍ / FEEC

El Berguedà ha exhibit múscul, i de quina manera, a la primera prova de la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya que s’ha disputat aquest cap de setmana a Espot, al Pallars Sobirà. Ot Ferrer (Mountain Runners) s’ha endut la victòria en categoria absoluta d’esprint i Clàudia Sabata (CEB) ha estat tercera, just per darrere de Maria Costa, bagenca però dels Mountain Runners. En la modalitat vertical, Ferrer ha estat tercer absolut (2n sub-23); Clàudia Sabata, segona absoluta; i Costa 4a absoluta i 1a sub-23.

I la presència berguedana als podis s’ha mantingut en les categories de formació. En esprint, hi ha diversos noms de casa als llocs de privilegi: Tomeu Comellas (2n U20), Enric Baños (3r U20), Ares Torra (3a U20), Laia Sellés (1a U18), Erola Rocias (2a U18), Mariona Rovira (3a U16) i Aina Roca (1a U14).

En la prova vertical, mateixa tònica i vendaval d’ambaixadors del Berguedà. A banda de les fites absolutes d’Ot Ferrer, Clàudia Sabata i Maria Costa, també destaquen noms com el d’Enric Baños (1r U20 i top-10 absolut), Tomeu Comellas (3r U20), Ares Torra (2a U20), Laia Sellés (1a U18), Erola Rocias (3a U18), Gil Rocias (3r U16), Mariona Rovira (2a U16), Lluc Sánchez (3r U14) i Aina Roca (1a U14).

Clàudia Sabata després d'acabar la cursa vertical.
Clàudia Sabata confirma el seu retorn als podis del país. XAVI PALAHI / VIA FEEC
X