Marina Riu, nova regidora de l’Ajuntament de Berga

Té 26 anys, és mestra d'Educació Primària i ha pres possessió de l'acta de Junts per Berga que va deixar vacant fa unes setmanes Marc Marginet

La nova regidora de l'Ajuntament de Berga, Marina Riu, just després de prendre possessió del càrrec. MARC CANTURRI

El Ple de l’Ajuntament de Berga torna a tenir 17 regidors. Marina Riu Suades, de Junts per Berga, ha pres possessió de l’acta com a regidora del Ple aquest dijous, en la primera sessió ordinària del 2023. Riu ocupa, així, la vacant que va deixar el regidor Marc Marginet, que va renunciar al càrrec fa unes setmanes, desencantat amb el tarannà de la política municipal en la seva primera experiència a l’Ajuntament.

Marina Riu té 26 anys i és mestra d’Educació Primària especialitzada en llengua anglesa. També té experiència com a monitora de lleure i animadora infantil, entre altres. I és membre de la comparsa dels Nans Nous de la Patum. A les eleccions del 2019, era la número 13 de la llista de Junts per Berga encapçalada per Jordi Sabata.