La Pegatina estrena la seva gira mundial al pavelló de Sant Jordi de Cercs, el 4 de febrer

El Berguedà acollirà un dels dos únics concerts que el grup farà el 2023 a Catalunya per celebrar els seus vint anys

El pavelló de Sant Jordi de Cercs acollirà, dissabte 4 de febrer, a les 22:30 h, l’inici de la gira mundial de La Pegatina. Serà un dels dos únics concerts que la formació té programats aquest 2023 a Catalunya dins de la gira de celebració dels vint anys.

El grup, originari de Montcada i Reixac, portarà la seva música a l’escenari del pavelló d’esports de la mà de la Comissió de Festes del Roseret, que espera que hi assisteixin dues mil persones. Són els organitzadors del concert, juntament amb l’Ajuntament de Cercs. És el segon acte multitudinari que organitza la comissió, que es va estrenar el 2018 amb els Txarango.

El públic podrà gaudir de les cançons del darrer treball del grup “La Meva Gent”, estrenat el 2022, així com d’algunes de les seves peces més populars com “El Gat Rumberu”, “Mari Carmen”, “Lloverá y yo veré”, “Y volar…” o “Aquí és Nadal i estic content”, entre altres. L’espectacle també comptarà amb l’actuació de Maurino.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina oficial del grup o bé a la web d’entradium.com i costen 25 euros. La comissió de festes del Roseret destinarà els diners que es recaptin a l’organització de la Festa Major i a la programació d’altres concerts.

Música i espectacle per a públics de totes les edats

La comissió de festes del Roseret “ja feia molts anys que volíem portar aquest grup”, ha explicat la portaveu de l’entitat, Nèlia Boza. “Sabíem que aquest 2023 amb la gira dels seus vint anys seria molt especial i una ocasió única per portar-los a casa. Per aquest motiu vam animar-nos a tirar endavant”. Boza ha dit que, per Sant Jordi de Cercs, “és un luxe programar aquest concert coincidint amb la celebració de les dues dècades de la formació. Estem molt il·lusionats”. I ha afegit que La Pegatina “és un grup que agrada a públics de totes les edats, que segueix la línia dels conjunts que fins ara han passat pel municipi com els Txarango o bé Doctor Prats i els Catarres“.

Per a la portaveu de l’organització, “és una excel·lent oportunitat perquè en gaudeixin les persones de Cercs, del Berguedà i també de comarques veïnes”. Nèlia Boza ha convidat a tothom a assistir al concert de La Pegatina i promet que valdrà la pena: “Serà una festa”.