Guardiola instal·la a tocar de la C-16 el primer punt de recàrrega de cotxes elèctrics de l’Alt Berguedà

Fa uns quinze dies que el punt de recàrrega funciona i ja hi han passat una cinquantena de cotxes

L’Alt Berguedà ja té un punt de recàrrega de vehicles elèctrics a tocar de la C-16. Fins ara, no n’hi havia cap entre Berga i la Cerdanya, però ara se n’ha instal·lat un -amb dos carregadors- al carrer Comerç de Guardiola de Berguedà.

Fa uns quinze dies que el punt de recàrrega funciona i ja hi han passat una cinquantena de cotxes. “Això ens demostra que era un servei necessari i ho celebrem perquè el comerç de Guardiola se’n beneficiarà. La gent es desvia de la C-16 per recarregar, però també aprofita per fer vida al poble”, assegura l’alcalde, Josep Lara.

De moment, recarregar el vehicle serà gratuït, però l’Ajuntament té la idea d’aplicar una taxa per tal que, en el futur, es pugui instaurar una tarifa d’entre 3 i 5 euros per recàrrega.

Per poder instal·lar el punt de recàrrega l’Ajuntament va demanar un ajut a la Diputació de Barcelona i se li ha concedit. En total, s’hi han gastat 7.500 euros.

X