Territori posa més busos entre Vic i Prats, però només canvia l’hora del primer que surt cap a Berga

L'únic canvi que afecta directament al Berguedà és que s'endarrereix un quart d'hora el primer bus que surt des de Vic cap a Berga de dilluns a divendres feiners: de les 6.35 passa a les 6.50 h

El primer bus que surt de Vic cap a Berga, de dilluns a divendres, ho farà un quart d'hora més tard a partir d'ara. AJ VIC

Nous horaris de bus entre Vic, Prats de Lluçanès i Berga. El Departament de Territori ha incorporat millores a la línia de bus 476 que enllaça les tres capitals. Això sí, les grans millores són en el tram entre Vic i Prats, mentre que l’únic canvi que afecta directament a Berga és que s’endarrereix un quart d’hora el primer bus que surt de Vic cap a Berga de dilluns a divendres feiners (de les 6.35 a les 6.50 h). El nou horari per anar de Vic a Berga a primera hora del matí entrarà en funcionament a partir de la setmana vinent.

On sí que hi haurà millores importants és entre Vic i Prats: Territori incorpora una nova expedició en dissabtes feiners. Fins ara n’hi havia només una, però a partir d’aquest mateix dissabte, n’hi haurà dues. Els nous busos sortiran de Vic a les 7.35 h del matí i de Prats, a les 13.05 h del migdia.

També hi ha canvis en el servei del mes d’agost, de dilluns a divendres. En aquest cas hi passarà a haver quatre expedicions. Fins ara n’hi havia dues i, per tant, també es duplica. Les noves expedicions sortiran de Vic a les 7:45 hores i a les 15:00 hores i de Prats de Lluçanès a les 12:35 hores i a les 19:50 hores.

La Línia 476, prestada per l’empresa concessionària 25 Osona Bus del Grup Sagalés, es va crear el setembre de l’any 2019 i durant l’any 2022 va transportar un total de 26.929 persones, el que representa un increment del 44% respecte al 2021.

Consulta els nous horaris AQUÍ