Llibertat amb càrrecs i ordre d’allunyament per al professor de l’institut de Bagà denunciat per tocaments

El jutge l'ha deixat en llibertat, però ha decretat una ordre d'allunyament de 1.000 metres respecte a les dues víctimes i la prohibició de comunicar-s'hi per qualsevol via

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs el professor de l’institut de Bagà denunciat per les famílies de dues alumnes per haver-los fet tocaments. Segons han confirmat fonts de Mossos a l’Aquí Berguedà, a banda de la llibertat amb càrrecs, el jutge ha decretat una ordre d’allunyament de 1.000 metres respecte a les dues víctimes i la prohibició de comunicar-s’hi per qualsevol via.

El professor investigat va ser detingut dimarts, després que les famílies denunciessin el cas a la comissaria de Mossos de Berga el dia abans, dilluns. El detingut ha passat la nit a comissaria i ha passat a disposició judicial aquest dimecres al matí. Després de fer-ho, el jutge ha pres la decisió de deixar-lo en llibertat, però obligant-lo a mantenir-se lluny de les dues alumnes, de 12 i 13 anys.

X