Venut a Berga un segon premi de la Loteria Nacional

Se n'ha expedit com a mínim una butlleta des de la botiga Colors, del passeig de la Indústria

El 85.587, el número del segon premi del sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dijous, s’ha venut a Berga. L’establiment Colors, al passeig de la Indústria, 70, és el punt de venda des d’on es va expedir la butlleta o les butlletes guanyadores. A cada premiat li han tocat 6.000 euros per butlleta comprada.

La propietària de l’establiment ha assegurat a l’Aquí Berguedà que no sap si ha expedit una sola butlleta o n’ha venut més. Només li han comunicat que almenys un dels números es va vendre des del seu local.

Des d’aquest divendres al matí, un cartell llueix al taulell de la botiga, anunciant als clients que el 85.587 s’ha venut allà i que, per tant, és probable que algun dels compradors habituals hagi estat de sort.

La sort torna a Colors, un any després

La propietària explica que fa gairebé un any clavat ja va vendre un primer premi de la Loteria Nacional. El té exposat en una paret de la botiga, juntament amb la desena de premis grans que ha repartit en els anys d’història de l’establiment. En els pròxims dies hi penjarà també el segon premi d’aquesta setmana.

X