Troben un cadàver que podria ser el de mossèn Xavier Castelló, desaparegut el novembre a la Vall de Lord

Uns pescadors van alertar els Mossos en veure un cos a l'aigua, al pantà de la Llosa del Cavall, al Solsonès, diumenge a la tarda

Mn. Xavier Castelló el 8 de setembre de 2016 a la capella del Castell, a Balsareny. PARRÒQUIES ZONA LLOBREGAT

Els Mossos d’Esquadra han recuperat el cos sense vida d’un home al pantà de la Llosa del Cavall, al Solsonès, que podria ser el mossèn Xavier Castelló, de 78 anys, que va desaparèixer el novembre passat al santuari de la Mare de Déu de Lord. Uns pescadors van donar l’avís aquest diumenge pels volts de les quatre de la tarda en veure el cos surant al pantà, al terme municipal de Navès. El punt era de molt difícil accés i finalment el dispositiu de recuperació es va fer aquest dilluns amb l’helicòpter dels Mossos i la unitat aquàtica. A causa de l’avançat estat de descomposició, caldrà esperar els resultats d’ADN per confirmar la identitat, però els Mossos veuen molt probable que sigui el mossèn.

L’home, de 78 anys i resident al seminari de Solsona i antic rector de Berga, va desaparèixer el 17 de novembre de l’any passat a la zona del santuari de la Mare de Déu de Lord a Sant Llorenç de Morunys on va anar a passar-hi el matí, però no va tornar. Durant els següents dies es van organitzar dispositius de recerca amb efectius de Bombers, Mossos, GRAE i voluntaris, entre d’altres, per intentar localitzar-lo. El 22 de novembre es va suspendre la recerca terrestre després de revisar el perímetre del pantà i a l’espera de nous indicis.