Cecília Camprubí: “És un gran dia per a la Fundació La Llar. No som una part de Berga, en som part”

Sobre la possibilitat de quedar-s'hi d'ara endavant, Camprubí ha mantingut la prudència i, tot i que ha deixat clar que "la il·lusió i les ganes hi són", també convé valorar com ha funcionat tot a posteriori.

Dia històric per a la Fundació La Llar. La seva Patum s’ha celebrat a la plaça de Sant Pere, i no al pati de l’escola -com és tradició-, per celebrar els 50 anys de l’escola. Ja es va fer quan l’escola feia 25 anys i enguany la Fundació no ha dubtat a repetir la fita.

La presidenta de la Fundació La Llar, Cecília Camprubí, ha assegurat davant els mitjans de comunicació que “és un gran dia per a la nostra entitat” i ha reivindicat que “no som una part de Berga, sinó que en som part i, per això, és molt important poder ser a la plaça”.

Sobre la possibilitat de quedar-s’hi d’ara endavant, Camprubí ha mantingut la prudència i, tot i que ha deixat clar que “la il·lusió i les ganes hi són”, també convé valorar com ha funcionat tot a posteriori: “Hi ha molta feina prèvia i molta logística que hem d’acabar de valorar”.

A La Patum de La Llar d’aquesta tarda, hi han participat 66 usuaris i usuàries. D’aquests, 58 han format part d’alguna o de diverses comparses i 8 han format part de la banda de músics, juntament amb els de l’Escola de Música.

X