La pluja obliga a endarrerir mitja hora La Patum de la Llar

La pluja havia aguantat més o menys tota la tarda, però ha cedit just a l’hora que havia de començar La Patum de la Llar. Durant uns minuts ha plogut a bots i barrals i l’organització ha optat per endarrerir l’inici de la festa mitja hora, fins a les 7. A aquella hora ja no plovia, tot i que al cap d’uns minuts hi ha tornat. En una atenció als mitjans de comunicació, la presidenta de la Fundació La Llar, Cecília Camprubí, ha tranquil·litzat: “Passi el que passi, farem la festa”.

I així ha estat. També ha calgut esperar més minuts del compte per fer el salt de plens, però ha acabat sent un èxit, amb 27 usuaris i usuàries vestits de ple al centre de la plaça, cremant fuets, al costat dels seus acompanyants.

La Patum de La Llar ha començat a les 7 i ha acabat al voltant de les 9 del vespre.

La Patum de la Llar, en imatges

X