Sara Prat, tabalera de Lluïment per sorpresa: “He arribat i el meu pare m’ha dit que em vestia”

Té només 16 anys i el seu pare, el Xavi, el tabaler habitual, li ha proposat per sorpresa, quan ha arribat a l'Ajuntament, una estona abans de l'inici dels salts

La Patum de Lluïment ha tingut una tabalera per sorpresa. És la Sara Prat, la filla del Xavi, el tabaler habitual. I ha fet de tabalera per sorpresa dels patumaires, i també seva, perquè no ho sabia fins que ha arribat a l’Ajuntament: “L’he acompanyat com faig sempre, he arribat i m’ha dit que em vestia”, ha explicat emocionada des del balcó del tabal.

Té només 16 anys, però ja ha fet sonar el tabal diverses vegades en salts de Patum completa, a la nit, però avui s’ha estrenat a Lluïment i assegura que sent una “emoció i alegria” incomparable amb cap altra ocasió.

A banda de fer de banda sonora de les comparses de foc, la Sara també ha format part de la comitiva de comparses que ha sortit de l’església després de missa. Assegura que molta gent s’ha volgut fer fotos amb ella i que “se sorprenien perquè era una dona”.

El seu pare li ha fet costat durant tota la Patum de Lluïment. Visiblement emocionat, ha explicat que ho tenia rumiat des de feia temps perquè la Sara sempre l’acompanya a tot arreu: “I a quin pare no li fa il·lusió veure la seva filla així d’il·lusionada?“.

X