El fill de l’alcalde de Sant Jaume de Frontanyà, ferit a trets per un veí a qui els Mossos han hagut de neutralitzar

Els fets han passat aquest dimecres al matí a la masia Les Lloberes, a Les Llosses. El detingut ha disparat 40 perdigonades al seu veí i s'ha atrinxerat a la masia fins que els Mossos hi han entrat. També els ha disparat, però han aconseguit neutralitzar-lo.

Els Mossos han detingut aquest dimecres el matí un veí de les Llosses, després d’haver disparat una quarantena de perdigonades a un veí i haver-se atrinxerat a la masia que ocupava per viure. Els Mossos han accedit a la masia on han passat els fets, Les Lloberes, i han intentat negociar amb la víctima perquè sortís de la masia, però no ho han aconseguit, i ha calgut neutralitzar-lo.

Els agents del Grup Especial d’Intervencions (GEI) han accedit a l’interior de la casa i l’home atrinxerat els ha disparat, ferint lleument un mosso. Els agents també han hagut de disparar l’home, que ha resultat ferit de bala i se l’ha acabat traslladant a l’hospital amb helicòpter. Pel que fa al veí ferit a l’inici del succés, es tracta de Nil Anselmo, de 20 anys, que és actual regidor de Sant Jaume de Frontanyà i fill de l’alcalde del municipi. Segons han explicat els veïns a l’Agència Catalana de Notícies, en aquesta finca hi ha dues cases: en una hi vivia la víctima de lloguer, i en l’altra hi vivia el detingut des de feia anys, quan havia ocupat la masia de manera il·legal.

Nil Anselmo, en

El detingut, un jove conegut al poble per fer autoestop habitualment

Segons han explicat veïns de Les Llosses a l’ACN, el jove atrinxerat és molt conegut al poble: “Sempre feia autoestop perquè no té carnet de conduir i els veïns l’agafàvem”, ha explicat un d’ells. Segons diuen, en cas de no haver-se tancat a la casa, l’home hauria fugit fàcilment perquè coneix molt bé la zona.

En una roda de premsa aquesta tarda, el sotsinspector dels Mossos al Ripollès, Rafael Manzano, ha concretat que el detingut ha disparat una quarantena de perdigonades al seu veí. Tot plegat ha acabat amb tres ferits -el detingut, el veí i un mosso-, però, segons Manzano, l’estat de tots és lleu. El detingut està acusat de temptativa d’homicidi.

X