El Teatre Municipal de Berga tancarà quatre mesos per obres

Les reformes començaran al primer trimestre del 2024 un cop s'hagin acabat els Pastorets

Al gener d’aquest any, l’Ajuntament de Berga havia de dur a terme la millora de la seguretat contra incendis del Teatre Municipal. Les obres, que havien d’iniciar-se ara fa uns vuit mesos no van ni començar, ja que la licitació dels treballs va quedar deserta (és a dir, no s’hi va presentar ningú). Durant aquest 2023, doncs, l’Ajuntament s’ha dedicat a actualitzar el projecte o a fer altres millores com la renovació del cortinatge, que ha costat 18.000 euros i la renovació de l’equip de so, que ha tingut un preu de 31.000 euros, tal com ha explicat avui Ermínia Altarriba, regidora de Programació Cultural, durant la presentació de la Temporada Cultural de Tardor i Hivern a Berga.

El Teatre Municipal es tancará al primer semestre de l’any vinent

Altarriba també ha confirmat que les obres previstes pel passat mes de gener, començaran al primer trimestre del 2024, quan ja s’hagin acabat els Pastorets. Durant els mesos que el teatre estarà tancat, els espectacles s’hauran de fer en altres llocs de Berga, com ara el Patronat o la sala polivalent del Casino

Ermínia Altarriba ha explicat que “s’haurà de desmuntar tota la platea i també intervenir en el sostre de tota la sala, cosa que farà que el teatre estigui tancat durant molts mesos”. La regidora també ha afegit que “s’hauran de buscar alternatives d’altres espais de la ciutat per anar programant nous espectacles amb formats més reduïts i idonis a les condicions de cada lloc”

X